Followers

Monday, December 22, 2014

Farewell

Assalammualaikum w.b.t :)



Selamat tinggal Defri. Our Colleague yg dah berkhidmat selama hampir 7 tahun kat Pharmaniaga ni. The only male in our department.. Officially tomorrow (24 december 2014) hari terakhir sebelum dia tinggalkan ktorg. hehe. urm. Selama 8 bulan duduk sebelah sebelah kat office, Orangnya kalau tengok memang nampak pendiam and pemalu gilaaa.. mula2 cam igt ek ele mamat ni senyap je tak tegur HAHA. tapi dah lama2 tu haaa kau kuat menyakat kot defri ni !! Almost everyday ada je benda nak sakat. haha. Dan yg paling penting he was very a  helpful person. Cakap la ada masalah apa, IT ke, nak print tak reti ke, buta IT ke, cane nak buat word la ape la tanya la dia akan usaha tolong. Satu karakter dia yg funny dia kalau buat lawak orang lain yg ketawa berdekah tapi dia takde perasaan. korgg tgk la gambar atas tu muka innocence je puiii. senyum pun nak taknak. HAHA.

Ok la. All the best to defri. We will miss you! seriously haha.




'Leaving is not always easy but it has to be done sometimes. We wish you lots of success on your further way'.


Sincerely,
your colleague.


















2 comments:

Shazwan Suhiman said...

wow... dunia pekerjaan. tahniah blog updated. lol

Diana Aurora said...

HAHA. ada jugak pembaca setia kat sini... thanks wan ! haha