Followers

Saturday, March 5, 2011

Kejadian Semalam ~~



Assalammualaikum :))


Hai semua ! haaaa...pagi ni dok menumpang lagi laptop member sekadar nak update cerite semalam..hehee.. Semalam g bts. BERJAYA TIMESQUARE! kat situ byk jual beg2 dgn kasut! peh rambang mata! xtaw nak beli yg mane, sumer cantik2 belaka! ok. Niat utama nak cari baju dinner yg lagi seminggu nie! huh! cer teka? hishhhhh..dari kejadian semalam, aku sedikit 'down' sbb haish.. sedih gak la sebenarnya.. eiiyyyyyy! korggg igt klw badan tuh kurus sgt macam lidi ni lawa la? haish! xsesuai! nak test baju pun susah! contohnye semalam, mmg la igtkan malam dinner tuh teman nak la rasa pakai dress, al maklumlah xpernah pakai lagi kannn....kite bukan org kaya ..hek hek.. dok cari2 dress yg labuh xdak?! sekali masuk kedai yg mmg jual dress labuh khas untuk dinner! wow! cantik! meletop! ok. happy jumpe warna turqouise , lawa gler! Hati ni meronta2 nak test, klw fit, nak beli la....harga? tuh la risau gak nie... keh keh.
Dengan semangat nak pakai tuh, longgar plak !!!! padahal cutting die mmg da untuk org kurus la! tp aku terlebih kurus lakkk !!! huk huk huk !!!! sedih gler !!! Siyes sedihhh ! uwaaaaaa.....

ok... saat tuh jugak ! cancel niat nak pki dress! meletop sgt la plak... hihi...
so...pakai yg baju berfesyen jela erkk.. nak bergaya sgt xreti, teman dala kolot benor... xreti nak gaya2 ni.... kui kui kui...
so semalam beli kasut dgn beg dinner jer! kasut tuh warna turqouise! hihi... heels! bhahahahhaha!!!
dan.. xsempat beli fon baru sbb keadaan tidak mengizinkan.. xyah cerita keadaan yg macam mane ye..hehe.. igt nak beli dgn ayah jela baru best beli dgn org yg berpengalaman nie sbb teman xtaw sgt pasal hp nie.. kang beli sendiri kang, menyesal lak xsudah ! hihiii...

urmmmm...nak upload gambar2 outing semalam tp satu gambar ktorg x amik pakai hp, ktorg amik pose pakai kamera DSLR.. pheeweeettt! sape punye ntah... mmg rase macam artis r semalam dok picit2 kamera jer...hahahahhah!! best2... nnt da dapat gambar dari tuan DSLR tuh aku upload k !!!!

BYE !!!

5 comments:

Nurul Amanina said...

cik diana kurus.. :p

nanti transfer lemak aku kat kau .
cian kau kempunan nak pakai dress..

wakakakakariayamsedapdimakan :)

Dda Ly said...

heheh ade jgakk kawan nak layan amek gamba yek? :P

meh ke rumah,
~tutorial 'jom jenguk ads'~
keep in touch ye..♥♥♥

Diana Aurora said...

ninot ! hahahahahaha!!! alaaaaa... ko.. klw ade teknologi canggih ley transfer, skrg gak aku nakkk !!! hihiiiii....

Diana Aurora said...

dda ly ~ hehe... biasa la.. mereka kene layan jugak ! hehe..
ok.. thanks follow... keep in touch too!

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow saye balik eh @ http://tayarpancit.blogspot.com/