Followers

Friday, September 16, 2011

Single

Assalammualaikum w.b.t :)

Hei hei you you ! im here ! :D
just to tell u olls im totally single! yeay yeay!
oppppss! single ni skop die luas ok . tang mana single tuh ? hehe .
untuk buat pertama kalinya dlm hidup di dalam dunia asrama saya dapat bilik single! .. . hehe .
sejak dari f4 sehingga sekarang, duduk asrama . sampai ke matriks, duduk bilik berempat . bila kat U duduk berdua, bila dah masuk tahun 2, dapat bilik sorggggggggggggggg....huhuuhuhuhuhuuh...
actually, hajat di hati nak duduk bilik single mmg ada, tapi xde lah 100% mengharap . maknanya cam serah pada takdir lah . ade lah plan nak mohon bilik single ni , tp org kata busy punye pasal sampai malas nk buat suratt bagaii . so. pasrah jela . masa nak dftr kolej hari tu , mmg rasa lain macam la, yela kan, risau lah kan kalau dapat bilik berdua nak kene sesuaikan diri dgn roommate baru lagi , takut takde persefahaman la.. hahahahaha! *poyo* .
so, bila dah daftar hari tu dapat tau bilik single, kemain seronok terkinja kinja. hehe . *over*.
bilik single ni ada kebaikan ade keburukkannya ...contohnya : bilik tu secara automatik nya jadi hak mutlak ! ini bilik aku yg punya...hahaahhah.. so suke hati aku la nak buat ape dgn bilik tuh, nak kemas mcm mana, nak hias macam mana, dot dot dot dot .. bile time study boleh fokus terlebih tanpa gangguan , sebab aras blok pun senyap . huhuhuhhu . bila time gayut, *ehem ehem*, ley berangan terlebih, xde nak segan segan .hehe . xde nak ckp terlebih slow sampai kene cakap bawah bantal bawah selimut . kan kan kan .hahahaha.. bila nak tukar baju, boleh all out ! hahaha, takde nak selindung selindung .hehehe. yela, bilik sorgggg..
keburukkannya bila tang teman la. sunyiiiiii jer......... nak lepak lepak dah kurangg la.. geng geng semua dok blok atas blok bilik double tu . nasib baik ade coursemate aku si anisa tu tuhhh dok dekat ngn aku...masyukkkk ahhhhh... hehehhehehe , ade lah jugak buat peneman nak g makan bagai, nak lepak lepak bagai . *bila dah rasa bosan yg amat* :DD


p/s : jom lah melawat bilik saya ! :DDD


4 comments:

alia shahira said...

Wehhhh nak lawat bilik kau weh! Haha aku cuak ahhh nak duk bilik sorang plus aku xleh duk sorang sorang. Nt leh jadi gile weh sebab duk sorang sorang huhu. Btw ape bilik kau?

ezzaty said...

bestnyer!!! sini dapat bilik berdua.tapi kecik je T.T

Diana Aurora said...

alia : opppsssss! weh nak dtg bilik kene tggu aku hias kasik cantik cantik dulu baru dtg ! hahahaha

Diana Aurora said...

ezzaty : alololololo. mmg semua bilik berdua mmg kecik kan.hehhehe