Followers

Monday, November 21, 2011

Notis Sementara

Assalammualaikum w.b.t :)

Hello dear fans ! hehe . kantoii korgggg peminat aku weh . asal korg selalu baca blog aku ? haaaaaa... hikhik . Make it short . Saya dah deactivated fb ! huhuhuhuhhuuhuh .. yeah . pernah je kot buat sebelum ni , tp nafsu mengatasi segalanya . HAHA. tp sekarang tak sama ! aku akan cuba dan cuba dan cuba mengawal nafsu ini dgn cara mengaktifkan diri di TWITTER ! ehh . skrg mmg aktif pun . cuma beza dulu aku deactivated fb tp belum buat acct twitter lagi . so, kalau tak buka fb , nak bukak pe kan ? so skrg dah ada twitter, boleh bukak twitter je kot . hikhik :p
SEbab sebab deactivated fb . FAKtor UTAma : MEmbazir MASa !!!!!!!!!!!!! teeeeeeeetttt. serius ah weh . benda ni mmg lalai . tp aku xde lah lalai sgt . pelajaran still no.1 !! kuikuikui ..
pastuuuuuuuuuuu .. kalau aku on9 fb skrg ni , mcm xde mood sgt nak update status, kuang kuang kuang . tu kdg2 aku sepi je. kdg2 status sampai 4-5 kali sehari . HAHA. tp selalunya aku dok bazir masa baca status korgggg kat home tu . bazir masa kan ? update status ntah ape2... ade yg sengal, yg lawak tu boleh diterima lah . ade yg huhhh annoying gler! :P

Yg kedua : ish ish . org zaman sekarang mmg macam hantu ! korg tak perasan ke fb skrg makin lama makin melampau lampau batas ???!! cisssss . tetiba wujud gambar2 lucah 18XXXXX .. euuwwwww... glew pe ? pastu . gambar2 yg menghina Islam . mencik gler doe . =@

tp . korg tau kan? fb tu ade fungsi tersendiri . lagi2 kalau ade group group ni . ish mentang mentang teknologi dah canggih , semua nak post2 info kat group tu . so nak taknak korg kene jugak bukak fb sbb nak tgk perkembangan group tu kan? nnt terlepas info , kita gak susah ! ish . tp hati kental , lantak lah group group tuh ! HAHAH. kawan kan ada :)

so. mayb ini cuma sementara atau selamanya . bergantung la ekh . aku pun tak janji sgt ! kdg aku ni degil . huahuahua !!
saja nak bgtau . taknak korgg rinduuu .. hheheehee ... so, cari aku kat twitter la ya ! setiap saat aku tweet ! (tipu la tu) HAHA . :D



2 comments:

shazwansuhiman said...

aku pon ad tweeter. Cari2x. HAHA =P

Diana Aurora said...

poyooooo ooo je .... HAHA. nanti tercari cari tak jumpa ! =p