Followers

Friday, February 18, 2011

Lelaki Kacak & Wanita Cantik pada pandangan mata anda?

Assalammualaikum :))

Hai semua! topik perbincangan hari ini, disebabkan ketandusan idea, jadi, berborak kosong tp penuh makna! haaa.hehe
nmpk tajuk entry tuh? hmm.. ape tuh lelaki kacak dan wanita cantik? ape kriteria2 mekeme-mekeme nie? nak taw? tettttttt..sy bukan Dr.Fadzilah Kamsah..hehe

ok. Ini mengikut pandangan aku, dan secara fizikal sahaja, luaran tidak mencerminkan dalaman, ade lelaki hensem tetapi buaya darat? huhu.. Ada wanita cantik tetapi liar? kui..kui..kui...





Ciri-ciri atau rupa lelaki kacak pada pandangan aurora :)

1) Kulit yg warnanya sederhana, tidak terlalu putih, tidak terlalu gelap.. yg sedang2 saja..
2) Rambut kemas, masih terpacak? kihkihkih
3) Tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah dari saya.. haha
4) Tough, 6-pack, tak nak 10-pack! haha
5) Looks selain Malay's looks! haha.. korea itu terlalu auwwwwww...haha(phm x?)
6) Pakai cermin mata
7) Bibir pink :) haha..
8) Muka bersih tanpa jerawat.
9) Muka nampak sgt macho ! wahhhh..
10) Sangat kelakar ! hehe

p/s : (ade jumpe sorgg mamat yg ade la sikit2 ciri macam nie, tp aisehhhh da berpunya)..
kuang3.. marah incik chipmorez kang! huhu....



Ciri-ciri atau rupa wanita cantik pada pandangan aurora :)

1) Wajah yg lembut dan manis.
2) Kulit putih :)
3) Chinese's look, campuran darah org putih :)
4) Muka bersih tanpa jerawat.
5) Mata besar dan cantik :)
6) Bentuk badan menarik .
7) Pandai bergaya .
8) Lemah lembut dan sopan.
9) Bibir nipis dan pink :)
10) Lesung pipit :)

p/s : saya suka pandang mekeme-mekeme yg cantik ni lama2, mmg terpikat habis la.. kui3..
contohnya SITI NURHALIZA..hehhe. FASHA SANDHA? out of list! bibir die biru gelap! hua3... (jgn serang saya pasni ye).. hehe

ok.. ini semua hanya luaran. dalaman kite xtaw cantik ke tak? kacak ke tak?
Jadii, tak kenal maka tak cinta. so, jom kita berkenalan! hehe

Ade lelaki kacak tapi perangai macam tutttttt ******
Ada wanita cantik tapi perangai macam teettttttt *******

da tgk cter AKU MASIH DARA?
haaa.. lebih kurang macam tuh la mekeme-mekeme nie...
cerita tuh sangat EEuWWWWWWWWW... haha

Kesimpulannya nak cakap, semua manusia dalam dunia ni telah diberikan keistimewaan masing2 .. mereka ada kelebihan tersendiri, jadi jgn pandang rendah pada mereka yg kurang cantik tp mereka memiliki kehebatan yg tersendiri contohnya dari segi kecemerlangan akademik atau dari segi kepimpinan.. Ade lelaki kacak dan wanita cantik tapi mereka kurang menyerlah dalam bidang2 sebegituu..
SETUJU ??

p/s : entry ni xde mengena dgn sesiapa, ianya sekadar memberi pandangan ..hehe

ok... daaaa.....

2 comments:

Muhammad Mustaqim Razali said...

agak2nya aku nie ensem x??? hahahhaa

Diana Aurora said...

Agak2 ko tersenarai x dalam list2 aku tuh. klw x, ko bole get out la..
hahahhahahaha!!