Followers

Monday, February 7, 2011

!! Mid Exam Minggu Depan !!

Assalammualaikum :)

Secara terang2 nya aku nak umumkan peperiksaan pertengahan semester 2 akan diadakan pada minggu hadapan iaitu :

13/2/2011 - Cell Biology
14/2/2011 - Kimia Analisis Asas
17/2/2011 - Kimia Fizik
23/2/2011 - Biodiversity

haaaaa...ade lagi satu subjek mikrobiologi asas ni xtaw lagi bile, x umumkan lagi tarikh keramat dia! haaaaa..buat la exam! buat la exam ! aku mmg suka jawab byk2 paper nie! huhuhu

Exam mggu depan, macam biasa, x start pape lagi. SEKIAN, haha!
yang pasti minggu ni busy dgn PRESENTATION, MAP, KOIR, dgn ASSIGNMENTS...!
huhu.. haaa...nak cakap esok aku ada presentation titas nie, so mlm ni dorg nak buat diskusi..hoho! see? aku xde dlm bilik lagi malam nie, cane ni, baru plan nak siap kan report biodiversity dgn mikrob...huuu..byk nyer....
Esok mlm confrm ada meeting MAP tuh, nak ckp bende yg sama, aku xd SPONSOR lagi la wehhhh! da penat da usaha macam2 tp masih xd hasil :( kuciwa nyerrrrrr,,hoho!
Tp esok malam rase2 nak skip la meeting tuh ,nak tipu ckp ade kelas..hoho.. dan lagi confrm minggu ni, tiap2 mlm pack dgn latihan koir untuk FESSAT tuh ! hisshhhhhhhhhh! busy lagiiii....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................MAK! bila nak bukak buku nie?????
pshhhhh,..klw aku taw rumah nak banjir, aku x balik la cuti seminggu tuh! cuti aku belajar banjir jerrr....sedih ! semua benda nak dibuat time cuti tergendala termasuk SPONSOR ! arghhhhh... cane nak jawab nie????????? cuakkkk nyerrrr...... TAKOT !!!!!! ni yg mls gler2 nak g meeting tuh, kang aku yg kene, pastu balik nak melalak !!!! ntah ape2 la kan??? atoiiiiiyaiiiiii !! :((

Tapi, rasa2 nya, lepas hbs presentation esok, rasa lapang sikit kot so xde la nak kecoh2 lagi pasal nie, pastu terus submit paper work...settle! ade baiknya bila jadi first group yg kene bentang ! hehe :)

PAsni nak bukak buku, mesti tertekan sbb selama ni ntah ape yg di blajo nyer dlm kuliah tuh, taw nak borak, berangan, tido !!!! haaaaa...amik ko, padan muka! kui..kui..kui...

Xpe la, ape2 pun dugaan nya, TERIMA ! REDHO !
yg pasti kene ade USAHA ! itu penting !
ape yang penting???? KERJASAMA! ehhhh.... USAHA la!!! huhuhu ;p

Daaaaaa....nak mkn...LAPAR...krong..krong...perut berbunyi....Tomyam menunggu!!
oiittt tom oitttt yam, jap ea...tunggu !!! kuang3..

salam :)

5 comments:

Hamba Allah said...

thanks for the jadual mid sem..
mintak copy..haha

Kaspersky Seller said...

Salam diana. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Gud Luck Mid Exam!!cayok2!! :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Diana Aurora said...

Hamba Allah : yela..amik la ko..huhu


kaspersky : ok3 :) maseh..:)

yatie's EPISODE said...

diana, pasni tak leh online belog da. g bace buku tuh. haha

gud luck ye mid exam! ^^

Diana Aurora said...

yatie's episode ~ haha. tak ley on9? huuuu....xbole! kuang3...;p
ok..maseh :)